2007. augusztus 2., csütörtök

Mint a kocsi kereke...

... olyan az élet, egyszer fent, másszor lent, szokta (volt) idézni kozármislenyi barátnőm bátaszéki anyukáját. (Bocs, Ritu, tudom nem ez a különleges benned, bennetek, csak ez olyan egzotikus innen az I. kerületből).
Szóval a tegnapelőtti FENNN után ma lennn-et kellett beírnom életem gittegyleti e-könyvébe csupa-csupa kisbetűvel. És valószínűleg az az igazi bajom (sóhaj), hogy nem a saját nevem betűit kellene-e valójában kisebbre vennem... mármint, hogy pár közelmúltbeli történetben (pl. a szennyvizeleti tanulmány ügye ma) nem voltam-e egy icikepicikét jobban hibás, ludas, felelős, mint ahogy azt jól esne látnom.
:(

És az már csak ennek folyománya, hogy ma nem tudtam lemenni a Balatonra, és holnap se tudok
:((

vagy talán nem is csak egy icikepicikét
:(((

Na itt hagyom abba, mert támad az önemésztés + önsajnálat. Hüpphüpp.

6 megjegyzés:

frodó írta...

Hmmm...

tanulságos, csak nem írásterápiára adtad a koponyádat? Nem sül ki a szemed, van pofád elmenni Braziliába?

frodó írta...

:-DDDD

Zizi írta...

Szia!

Megtaláltalak. Remélem, nem baj! :-)Ha már úgysem mentél le a Balcsira, holnap este benézhetnétek a lánybúcsúmra! Már ha van kedvetek. ;-)

Anikó írta...

Dehogy baj, Zizz! Tökjó :)) remélem rendszeres látogató leszel :) Kapsz bérletet :)
Baromira vonz a leánybúcsú, csakhogy holnap reggel azért lemegyek a Balcsira - 4 napos színházi próbálás-együttezés van lenn, amin egyébként végig ott akartam lenni..
De neked nagyon jó bulit, és most NE vigyázz magadra ;)

vadjutka írta...

Mi történt? A szennyvíz visszaköpött, vagy mi?

Anikó írta...

wwwad: A tartalom odébbment, mert már eleve olyan volt a feladatkiírás, és ez persze egy csomó mindent felvet a megbízóval. Mondták (már a régi görökök is), hogy ki szarba-húgyba nyúl, óvatosan tegye, és vigyázzon magára. -- A ~ anti~ szin~ végül érvényre jutott. Pénteken tanulmányt elfogadták és lett megütve békülékeny hangnem (teljesen). Az ember nevében pedig kis- és nagybetűk egyaránt előfordulnak (My Inventions re. Hot Water, Part 1).